חוויה קולינרית סוחפת של טעמים, ריחות וצבעים מהמטבח הים-תיכוני!
במהלך כשעה וחצי נצא למסע משותף של לימוד, יצירה והנאה – יחד עם השף אייל שיחשוף בפנינו את הסודות הקטנים שעושים את ההבדל הגדול.
המשתתפים יחולקו לעמדות עבודה, ילמדו על חומרי גלם טריים ואותנטיים, שיטות בישול מסורתיות וטכניקות מודרניות, ויחוו מקרוב את הקסם שבבישול משותף.
לאחר ההכנה, נשב כולנו סביב שולחן שופע מנות מעשה ידינו, נטעם, נצחק, נרים כוסית ונחגוג חוויה מגבשת וטעימה במיוחד.
זו לא רק סדנה, זו חגיגה ים-תיכונית של טעם, רגש וקולינריה במיטבה.











