ארוחה בסגנון יווני עם שף אייל פינקלשטיין המתמחה במטבח ים תיכוני.
יוגשו מיטב המנות המוכרות והטעימות שזכורות לנו מיוון הקסומה.
מגוון מאזטים, צזיקי, סקורדליה, חצילים, קבב דגים, סופלקי פרגיות ועוד.
שימוש בטאבון אבן.
ישנה אפשרות לארוחה חלבית בלבד או לארוחה בשרית.
עד 15 משתתפים
*סדנה כוללת לימוד והכנה עם שף אייל במשך כשעה וחצי וחלוקה לעמדות עבודה. סדנה חוויתית ומגבשת.
נלמד על חומרי הגלם, שיטות הכנה מסורתיות, נצא עם ידע להכנה בבית ונהנה משולחן שופע במטעמים לאחר לימוד מהנה, טעים ומגבש.

















