המטבח של “יש מאין” נוצר מחיבור לטבע ולחומרי גלם טבעיים, מתשוקה ליצירה ומאהבה לאירוח ולאנשים. השולחנות שלי מגוונים ומעוררי תאבון, המנות שלי צבעוניות, יצירתיות ומפתיעות.
התפריט נבנה בהתאם לצרכי הלקוח – לאופי האירוע או לתהליך המועבר בריטריט. המנות משתנות גם בהתאם לעונות השנה. לכן הכי טוב ליצור קשר ואבנה עבורכם תפריט שמתאים בדיוק לכם:)
תמיד תמצאו על השולחן שלי גבינות אגוזים ביתיות, ברוסקטות מפתיעות ומטבלים מגוונים.
החזון מאחורי “יש מאין” הוא ליצור חוויה קולינרית שהיא הרבה מעבר לאוכל; חוויה שמתחברת לגוף, לנשימה ולרגע. כל מרכיב נבחר בקפידה, כל טעם נבנה מתוך מודעות ואהבה, וכל שולחן שאני מכינה הוא סיפור בפני עצמו.
אני מאמינה שבישול אמיתי מתחיל מהקשבה, לטבע, לעונות, ולבני האדם שיושבים סביב השולחן. מתוך ההקשבה הזו נולדים שילובים עדינים של טעמים, צבעים וריחות שמעניקים תחושת שלווה ומלאות.
כשאני מבשלת בריטריטים, בסדנאות או באירועים פרטיים, אני מביאה איתי את כל הלב, את האהבה לפשטות, את ההתרגשות מהטרי, ואת היכולת להפוך שולחן אחד למפגש אנושי שממלא את הלב.
כל מנה נראית כמו ציור קטן, וכל ביס מזכיר שאוכל אמיתי נוגע בכל החושים, גם ברוח.















