איך להכין טורטיית אנטריקוט פשוטה וטעימה

רוצים להפתיע את בן או בת הזוג, או אולי לערוך ערב בירה עם חברים ומתחשק לכם להכניס טאץ’ קצת אחר? משהו מיוחד, אבל מבלי להתאמץ יותר מדי.

זה הזמן שלכם לפנק את האורחים או האנשים היקרים ללבכם, עם טורטיית אנטריקוט שהיא ממש פשוטה, רק שיש טריק אחד קטנטן שהופך את המנה לטעימה במיוחד.

טורטייה אנטריקוט

מצרכים

  • טורטיות
  • אבוקדו בשל (אנחנו מעדיפים להכין לבד את סלט האבוקדו מאשר לקנות)
  • רוטב צ’ילי מתוק
  • נתח אנטריקוט טרי 300 גר’
  • דבש
  • מלח
  • פלפל
  • לימון
  • עגבניות

שלבים להכנת האנטריקוט

וודאו שהאנטריקוט בטמפרטורת החדר, ולאחר מכן פרסו את האנטריקוט לרצועות דקות.

חממו שמן במחבת ואז החלו לטגן את רצועות האנטריקוט עד שישחימו. תוך שאתם צולים את האנטריקוט, תוכלו לראות שהוא מגיר מים. וכאן הטריק החשוב! עלינו להיפטר מן המים הללו, ולא להמתין עד שהם יצמצמו. הדבר רק ייבש את האנטריקוט שלנו.

שפכו את המים שניגרו מתוך האנטריקוט בזהירות אל תוך כלי קיבולת, או לכיור, ולאחר מכן המשיכו בטיגון תוך שאתם יוצקים 2 כפיות דבש אל תוך המחבת.

טגנו את האנטריקוט למשך דקה נוספת, הוסיפו מלח ופלפל לפי טעם והניחו בצד.

שלבים להכנת סלט האבוקדו

קלפו את האבוקדו, ולאחר מכן מעכו אותו עם מזלג.

סחטו לימון אל תוך מחית האבוקדו, מומלץ כפית מיץ לימון, אם כי ישנם מי שמעדיפים את סלט האבוקדו שלהם חמצמץ למדי.

לאחר מכן, ערבבו היטב, והוסיפו מעט מלח.

שלבים להכנת הטורטייה

בטורטייה,  מרחו את סלט האבוקדו.

לאחר מכן הוסיפו רוטב צ’ילי מתוק, ועליו פרוסות עגבנייה שחתוכות דק במיוחד.

הוסיפו את נתחי האנטריקוט בדבש ואם אתם רוצים, ניתן ואף מומלץ להוסיף גם מיונז.

גלגלו את הטורטייה היטב, מומלץ אפילו לעטוף אותה בנייר אפייה כדי לקבל חזות מקצועית ויפה.

הגישו ובתיאבון!

טורטייה אנטריקוט

מתכונים בשריים נוספים

רוצים לדבר איתנו?

תשאירו פרטים, אנחנו כבר נדאג לכם לשף